İLÇE HABERLERİ:
Öğrencilerden Karabacak'a ziyaret

04 Mayıs 2018 Cuma 14:59


Karabacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede eğitim alanında yürüttükleri projelere devam edeceklerini söyledi.

Yaz tatilinde öğrencilerin vaktini iyi değerlendirmesi için Bilgi Evleri'nde programlar yaptıklarını anlatan Karabacak, "Gelecekte öncelikle kendi hayatlarınızı kurup, ailenize, çevrenize, ülkemize ve insanlığa faydalı birer birey olabilmek için çok çalışmanız gerekiyor. Kendinize topluma mal olmuş insanları örnek alarak, yetenekleriniz doğrultusunda bir yol çizmelisiniz. Yaklaşan yaz tatilinizi en iyi şekilde geçirip yeni yıla hazır bir halde başlamalısınız." diye konuştu.

Karabacak, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

- Darıca Belediyesi meclis toplantısı yapıldı

Darıca Belediyesinin aylık meclis toplantısı yapıldı.

Belediyenin Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonunda Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü'nün Avrupa Karate ve Avrupa Kros Şampiyonası'nda derece alan sporcularını tebrik etti, çeşitli hediyeler verdi.

Karabacak, yaptığı konuşmada, atletizm ve karatede elde edilen başarıların yanı sıra Darıca Gençlerbirliği'nin şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladığını belirterek, takımlarına hafta sonu yapacağı maçta başarılar diledi. 

- Başiskele'de "Hoş Geldin Komşum" Projesi 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Hoş Geldin Komşum" Projesi kapsamında vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. 

Vatandaşların sıkıntı ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla ilçe sakinlerinin evlerine misafir olan Ayaz, Seymen Mahallesi'ndeki bir sitede ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ayaz, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede yaşayan vatandaşların istek ve görüşlerini önemsediklerini belirterek, fırsat buldukça da vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. 

Belediye olarak ilçedeki vatandaşların sesine her zaman kulak verdiklerini kaydeden Ayaz, "Hizmet noktasında zamanla yarışarak, gücümüzü maksimum seviyede kullanıp, vatandaşımızın memnuniyetini arttırmak için çalışıyoruz." dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Otobüsün Arkasını Görenler Şaştı Kaldı
- Otobüs arkasına yazılan yazılar kazaya davetiye çıkardı, sürücüler ikiye bölündü

Haberi Oku