banner1001
İLÇE HABERLERİ:
'Seçim Beyannamemizin İki Katı İş Ürettik”

17 Eylül 2018 Pazartesi 16:02

Çayırova’yı Kültür Merkezleriyle, Kent Parklarıyla, Sosyal Tesisleriyle, Yeşiliyle, Park ve Mesire Alanlarıyla, Semt Pazarları ve Semt Konaklarıyla, nitelikli konut ve sosyal yaşam alanlarıyla, eğitsel-sportif ve kültürel altyapısıyla, Prestijli Caddeleri,  yolları,  her türlü alt ve üst yapısıyla, herkesin yaşamak için tercih ettiği bir şehre dönüştürmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Demirci:  “Tempomuz Çok Yoğun. Adeta Bir Günü İkiyle Çarpıyoruz”

Yapımı biten ve hizmet vermeye başlayan bir çok projenin resmi açılışı ve tanıtımını yapmaya bile fırsat bulamadıklarını, çok yoğun tempoda çalıştıklarını, adeta bir günü ikiyle çarptıklarını, bu süre zarfında tamamen icraatlara odaklandıklarını ifade etti. Uçak Park, Trafik Eğitim Parkı, Erişler ve Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri, Menderes, Tuna ve Gaziler’in Prestijli Cadde Projeleri, alt ve üstyapı çalışmaları ve benzeri devam eden 10 projenin hızla bitirilmesi için  mesai harcadıklarını belirten Demirci,  ayrıca Büyükşehir Belediyesi marifetiyle Yenimahalle Abdurrahman Korhan Caddesi’nden Tem Bağlantı Yolunun üzerinden Tuzla- Şifa Mahallesine köprü geçiş  inşaatının devam ettiğinin de bilgisini verdi.

Çayırova Kent Meydanı Projesi’nin Yapımı Başladı

Hayata geçtiğinde Çayırova’nın gelmiş geçmiş en büyük yatırımı ünvanına sahip olacak Kent Meydanıyla ilçe’nin marka şehir olma yolculuğunun dev adımının atılmış olacağını vurgulayan Demirci, 25 dönüm alanda , 4 mahallenin kesişim noktasında, yaklaşık 80 bin nüfusun yaya ulaşım mesafesinde eşsiz konumuyla şehrin silüetinde yerini alması için Büyükşehir Belediyesiyle işbirliği içerisinde çalıştıklarını söyledi. Demirci, 4 yıldır 30’un üzerinde tapunun kamulaştırmasını adeta iğneyle kuyu kazarak sabırla yürüttüklerini,  sonrasında projesinin hazırlandığını ve nihayetinde Çayırova’nın adeta kalbi işlevini görecek dev yatırımın yapımına kısa süre önce başladıklarını söyledi.



Kocaeli’nin En Büyük Kültür Merkezleri  Açılışa Hazırlanıyor

Şu anda en önemli gündemlerinin Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesinde hayata geçirdikleri ve geçtiğimiz yıl vefat eden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun ismini verdikleri  Kültür Merkezinin resmi açılış ve tanıtım organizasyonunu gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Demirci, hemen akabinde de İlçenin Yenimahalle girişinde yer alan, 32 bin m2 kapalı alanıyla Kocaeli’nin en büyüğü olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ni hizmete sokacaklarının müjdesini verdi. Tesiste Anne-çocuk Kulübü, Bilgievi ve Gençlik Merkezikayıt almaya ve  kısmen faaliyete başladı. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin hemen yanı başında onu da tamamlayan yapısıyla, insanların dinlenebileceği, rahat ve konfor içerisinde hem  alış verişini yapabileceği nitelikli mağazaların yer alacağı;  süs havuzuyla, kafe restoranı, peysajı  ve yeşil alanlarıyla ve her yerden ulaşılabilen eşsiz konumuyla sadece Çayırova’ya değil tüm bölgeye hitap eden Kent Park,  İlçeye büyük değer katmaya hazırlanıyor. Kent Park’ı tamamen Çayırova Belediyesi’nin özkaynaklarıyla hayata geçirdiklerini açıklayan Başkan Demirci, bu projeyle Belediye Bütçesi’nin  önemli miktarda gelir elde edeceğini, tüm gelirin yine Çayırova’ya hizmet olarak geri döneceğini dile getirdi.  Mali disipline ve sürdürülebilir bütçe yönetimine  çok önem verdiklerini ve Belediye’nin gelirlerini çeşitlendirici ve arttırıcı önlemleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade eden Demirci, sadece yatırım yapmanın değil borçsuz şekilde bu yatırımları yapmanın gerçek başarı olabileceğini, kendilerinin de bunu gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Demirci:  “Gündemimizde 3 Kelime Var: “Projeler, Yatırımlar, Hizmetler”

Çayırova’da 4.5 yılda meydana gelen hızlı değişimin halkta büyük memnuniyet uyandırdığını, yüksek oranda karşılık bulduğunu görmenin hem kendilerini memnun ettiğini, hem de ne denli doğru yönde ilerlediklerini de gösterdiğini vurgulayan Başkan Demirci, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin başkanı olduğunu ve herkese, her kesime, ilçenin her bir köşesine hizmet götürmelerinin en önemli hassasiyetlerinden biri olduğunu söyledi. Seçim sürecine girdiklerini, yapıcı ve şehrin inşasına ortak akılla bir katkı sunma adına ortaya konan her türlü eleştiriye, öneriye açık olduklarını, fakat  yapılan hizmetlerin herkes tarafından gözle görülür ve inkar edilemez düzeyde olduğundan, Belediye yönetimini icraat yönünden eleştiremeyenlerin “sadece muhalefet yapmış olma adına” birtakım yıpratma çalışmaları yürüttüklerini,  buna asla  prim vermeyeceklerini, kısır tartışmalarla enerjilerini tüketmeyeceklerini,  aksine sürekli projelere, yatırımlara, hizmetlere odaklanmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

SEZER, “ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109.YILI KUTLU...
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yayınladığı mesajda, “18 Mart Şehitleri Anma Günü...

Haberi Oku