İLÇE HABERLERİ:
Torbam Elimde Çevrem Güvende

19 Aralık 2018 Çarşamba 13:28

Türkiye Büyük Millet Meclisinde onaylanan ve 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren plastik alışveriş poşetlerinin ücretli olmasını içeren çevre yasasına, Gölcük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden destek geldi. 

Koordinatör Ümran Ceyhan tarafından yürütülen proje kapsamında, Gölcük Cengiz Topel İlkokulu, Gölcük İhsaniye İlk ve Ortaokulu ile Gölcük Nuri Bermek İlk ve Ortaokulu'nda torba dikim kursu açıldı. Proje ile ilgili bilgi veren Gölcük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas, 3 ayrı okulda torba dikme kurslarını açtıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Tamamıyla organik kumaştan oluşan ürünümüzün dikimine başlandı. Bu torbalar parayla satılmıyor. Bütün vatandaşlarımıza torba dikmeyi öğreteceğiz. Herkes poşetsiz bir hayat için çevreye duyarlı olan kumaşıları alarak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne gelsin." dedi.

Hedef 6 bin kişiye ulaşmak

Arvas, "5 Ocak 2019 6 bin kişi ile bu torbalarla Gölcük'te bulunan büyük marketlerden alışveriş yapılacak, hedef yıl sonuna kadar 55 bin kişiye ulaşabilmek. Şuanda Gölcük Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde açılan torba dikme kurs eğitimleri devam ediyor." açıklamasında bulundu.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi
Çayırova Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdiği Gençlik Merkezi’ne, ilçedeki...

Haberi Oku