banner1006

Evlilik satranç tahtasıymış meğer.siyah ve beyaz güne başlarken tercih meselesiymiş rengin.
Ömründe seni koruyan ,kollayan bir sürü kanatların varmış canin acımasın diye kaleleri varmış insanın ,onu sevmeyen girmesin diye Saray’ına.
Askerleri varmış insan in düştüğünde can olan,hastalandığında tedavi eden,ağladığında gözünde ki hüznü gören güldüğünde baharı getiren , mutluluğu bir değil bin yapan askerleri varmış insanın.iki güçlü fili varmış insanın heybetlerinden küçük dağlar yıkılır , Cihan’a korku salıp dusman i uzaklaştıran filleri varmış insanın . Ömründe ilkleri olan biri kanını taşıdığı biri can olduğu sol yanı yol arkadaşı.
Atları varmış insanın istediğinde dünyanın öbür ucuna giden çok hızlı çevik hiç korkmazmış onlar insan dilediğinde miracı olurmuş dilediğinde beyaz atlı girermiş rüyalarına .
Birde veziri olurmuş insanın onun icin gülen ,ağlayan kendinden feda eden yedeği olurmuş insanın bazan vicdan bazan ahlak, kısaca her şey ama herşey
Evet oyun bitme zamanı satranç ta en önemli olan ŞAH . İşte o sensin zeynebim
Şimdi oyun senin icin oynanacak sen istersen , sen beklersen , sen sen olabilirsen , sen bir umut bir can bağışlarsan iste o sen sin şah..
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934