banner1024
 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala bölgemiz iyice seçim havasına girdi. Her parti 7 Haziran’da ipi göğüsleyen taraf olmak için var gücüyle çalışıyor.  Her parti, kendine has yöntemleri ile seçim çalışmalarına devam ediyor.  Bugüne kadar şahit olduğum seçimlerde olduğu gibi, 7 Haziran seçimlerinde de yine aynı sözler havada uçuşuyor.

Hangi partinin toplantısına gitsem veya hangi partinin seçim ile ilgili açıklamalarını okusam 7 Haziran seçimlerinde iktidarız diyor. Partilerin veya adayların bu açıklamaları yaparak kendilerine olan güven duygularının ne kadar üst seviye de olduğunu anlıyoruz. Ama seçim günü gelip çattığında alınan mağlubiyet sonrası nedense seçim öncesi yapılan açıklamalar unutuluyor ve hiç hatırlanmak istenmiyor. Ben siyasetçi olsa kesinlikle böyle bir açıklama yapmazdım. Çünkü siyasette neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. Kimin iktidar olacağına her zaman olduğu gibi yine seçmen karar verecek.

Kamuoyu araştırmalarını her parti yapıyor. Anketler düzenleniyor ve bunlar kamuoyu ile paylaşılıyor. Yapılan anketler bile bana sorarsanız doğru okunmuyor. Herkes iktidar olacağız diyor başka bir şey demiyor.

Bakalım geride kalan süreçte siyasi partiler ne gibi çalışmalar yapacak. Partiler şunu da unutmasın artık seçmen de çok duyarlı. Seçimden seçime kendilerine gelen siyasetçi istemiyorlar. Sürekli sahada ve vatandaşın yanında olan partiler bu seçimde ipi göğüsleyeceğine inanıyorum. Vatandaşın oyları ile bir yerlere gelen kişilere buradan seslenmek istiyorum. Milletvekili seçilene kadar vatandaşın kapısından çıkmıyorsunuz. Seçildikten sonra ise hiçbir vatandaşı tanımıyor, görmezden geliyor, bir yardım istediğinde ise hiç oralı olmuyorsunuz. Unutmayın ki koltuklar geçişi sizde bir gün o koltuktan kalkıp, sıradan bir vatandaş olacaksınız. Size de arkadan gelen gençler aynısını yaparsa kim birlik ne düşünürsünüz. O yüzden hiçbir zaman halktan kopmayın, dertlerine derman olun ki, sürekli adınız güzel çalışmalar ile anılsın

31. YILA GİRERKEN

Gebze Gazetesi olarak bugün 31. Yıla girmenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gazete ekibi olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda özel bir ek hazırladık. Gazetemizin içinde siz okurlarımıza dağıtılacak. Keyifle okuyacağınızı düşünüyor, nice yıl dönümlerinde buluşmak dileğiyle

Hoş Çakalın…

 

 

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981