banner1001
Evet başlık nimettedir diyenler okusun lütfen.
Hayatımdaki dönüm noktası islerimden yaptığım yeni mesleğimde toplu bir yönetime çay verirken ast üst iliskisinden bir haberdar olmamak adına çayın altındaki sehpayı yöneticiye uzattım . Uzattım uzatmasına ama o anda içinde sitem biriktiren kısır sahibi zamanda beni sorgulayıp infaz için ani bekledi . Laboratuvar bölümünde günün rutin islerini yaparken kapı çalar “Bana kastınız mi var Hanim efendi .? İste orda bir omur her konuşmasında gözlerinden gözlerimi kaçırdığım yüreğinde ki o temiz masum sevgiyi hissettiğim, koca yürekli güzel adam filmin başrolünü çalmıştır. Bas rol bu !
Her güne ayrı özen ister .
Haftanın beş günü aynı duyguyla sanki kanatsız kusun emanetçisi gibi günü ani halimi sorar kaçamak cevaplarda sitem listesini kabartarak bir sonrakine devreder.
Kendi dünyasına bir sevgi pitirciği sığdırmış. Avuçlarına hayatına anlam katan eşini duygusunu kör düğüm gibi seven bir adam karşımda
Evet kısır dedim öz geçmişe çevirdim malzeme leri sayıyorum .
Her ne varsa sanki yok
Her ne katılmışsa sanki az
Gökten umudu sevgiyi minik minik hücrelere bölmüş.
Yerden gücü sağlamlığı bir fiske atmış geceden yıldız koparıp üzerine sus yapmış kısır bu dereotusuz , tursusuz olmaz o turşuyla anlaşıp “kahkahaya sebep olmazsan ha “.demiş kısır söz dinler sahibini üzmez ...
İyi ki tanımışız Sizi koca yürekli iyi adam iyi ki hayatımdan geçerken selam vermişsiniz bugün kısırla muhabbet ettim eminim yarın bambaşka ..
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934