banner1001
 Tükenmeyen taşlarım var sizde bizden misiniz ? Bitmeyen  fırlattıkça çoğalan vatanımın kanlı taşları bunlar !

Vatan; hani üzerinde doğup büyüdüğünüz  , bayrağınızın gökyüzünde özgürce dalgalandığı  , her sabah güneşin umutla pencerenize doğduğu dost , kardeş , aile , millet toprağı . Bizimkisi de böyle olmalı değil mi ? Maalesef gökyüzünden yağmur yerine nükleer silahlar , bombalar , yeryüzünden pınarlar yerine kızılca kan akar bizde . Yine de dünyadaki bütün halklardan daha da çok bağlıyızdır vatanımıza , aşkla sevdayla inançla yoğrulmuş bir bağlılık . Gözlerimizi hayata açtığımız o ilk  andan itibaren başlar yaşam mücadelemiz . Akbaba sürülerinin vahşilikleri , canımızı cananımızı katletse de vazgeçmeyiz toprağımızdan . Biliriz ki bu bir dünya imtihanı , sonunda ebedi cennet yurdu var öyleyse fani candan korkulur mu , vatansa söz konusu .

Müslümanın ilk kıblesi , sevgili Resulün (sav.) varlığıyla şereflenmiş mukaddes topraktır bizim yurdumuz . Şimdi bir avuç azgın arkalarındaki sömürgeci düzene güvenerek buraları ele geçirme hülyasıyla uğraşırken hâlâ atılacak taşlarımız var . Kapkara bulutlar semalarımızda dolaşıp dursun varsın korkusuzca gülümseyen çocuklarımız var .

Kudüs ana diyorlar , Kudüs can diyorlar , Kudüs  kıble diyorlar . Filistinliler ne diyor biliyor musunuz ; ‘’ Kudüs ; damarda dolaşan kan , Rabbinin  yolunda şahlanan hüzünlü vatan !

      Hazret_i Muhammed(sav.) ; ‘’ Bir elime güneşi bir elime ayı verseler yine de davamdan vazgeçmem .’’ demiş ya , Arafat da vazgeçmemiş , son nefesine dek mücadelesine devam etmişti . Bayrağı taşıyan her Filistinli de der ki ; ‘’ Şehadet şerbettir bize vatansa emanet , Rabbimizin izniyle bırakmayacağız bu toprağı sonuna dek .’’

Mermilerin gölgesinde yeşermeye devam eden fidanlarımız bir bir sökülse de yenilerini dikeceğiz sabırla , ambargolar bükemeyecek boynumuzu , zalimin kılıcı elbet bir gün kendi kanıyla temizlenecek.

Koşarak cenneti selamlayan çocuklar Hakkın nefesiyle barışı getirirken , gülümseyerek ayağa kalkacak bu mazlum vatan !..  

 

                                                                   

 

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Hülya Ekmekci 3 yıl önce

Yüreğinize sağlık hocam.

Misafir Avatar
Özlem Kartal 3 yıl önce

Tebrikler hocam... O taşlar şimdilerde zafere gebe inşaallah...

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934