KÜLTÜR VE SANAT:
2018 Kültür Sanat Yılı Oldu

16 Ocak 2019 Çarşamba 11:26

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde 2018 yılı kültür, sanat etkinlikleriyle dop dolu geçti. Bir yıl boyunca 329 etkinliğe 193 bin 400 vatandaş iştirak etti. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tiyatro, sinema, seminer ve şiir etkinlikleri Gebzeliler tarafından ilgi ve beğeniyle yıl boyunca takip edildi.

ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER

Büyükşehir Belediyesi Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde tiyatro, sinema, seminer ve şiir dinletisi gibi etkinlikler vatandaşlara ücretsiz olarak sunuluyor. Konserlerden, sinema filmlerine, seminerlere, sohbet programlarına kadar birçok farklı yelpazede ücretsiz olarak düzenlenen kültür, sanat faaliyetleri vatandaşlarla buluşuyor. Ayrıca özel programları için sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nden istifade edebiliyor.

SEMİNER VE SÖYLEŞİLER

Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde birbirinden önemli isimler yıl içinde konuk oldu. Ünlü sunucu ve yazar Pelin Çift moderatörlüğünde düzenlenen Türkiye’nin Terörle Mücadelesi, “Bir Gece Ansızın” sohbet programına terör uzmanı Abdullah Ağar konuk oldu. Katıldığı televizyon programlarıyla adından sıkça söz ettiren akademisyen, yazar “Ramazan Kurtoğlu da Küresel Para Savaşları ve Türkiye” konulu seminer gerçekleştirdi.

ÜNLÜ İSİMLER

Şiirleri milyonlar tarafından severek dinlenen Dursun Ali Erzincanlı, yazdığı kitaplar ve şiirleriyle ülkemizde büyük ilgi gören Kahraman Tazeoğlu, beslenme ile ilgili görüşleri ile yankı uyandıran Prof. Dr. Canan Karatay, Şair ve sunucusu Serdar Tuncer, Siyah Pantolon hikayesi ile milyonları duygulandıran eğitimci, yazar Alişan Kapaklıkaya, yazar ve aile danışmanı Hatice Kübra Kongar kültür ve sanat dolu etkinliklere katılım sağlayan isimlerden bazıları oldu.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku