KÜLTÜR VE SANAT:

25 Şubat 2022 Cuma 11:01

 Çok kısa bir süre önce kurulmasına rağmen kentimizin sosyal yaşamına renk getiren İzmit merkezli Bravo Yapım Organizasyon tiyatroseverleri bir önemli başyapıtla buluşturuyor. Her biri 40 yıldan uzun süredir tiyatro sahnelerinde yer alan usta oyuncuların rol aldıkları Ahududu oyunu doya doya gülmek isteyenler için Gebze’de sahne alacak. Dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tiyatro tarihine geçen ‘Ahududu’ Tiyatrokare’nin yeni yorumu ve Nedim Saban’ın imzasıyla 7 Mart 2022 Pazartesi akşam Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde saat 20.00’ de sahne alacak. Usta tiyatrocular Melek Baykal ve Suna Keskin’in başrolünü paylaştığı komedi türü oyun, yalnızlığa çözüm ürettiğini sanan iki kadının hikayesini konu alıyor. Oyunda Bülent Seyran, Cem Güler, Özgür Yetkinoğlu, Birol Engeler, Nedim Saban, Murat Turhan ve Müge Kement farklı rollerde öne çıkıyorlar.

Oyunun biletleri Biletix’in www.biletix.com etkinlik sayfasında ve Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi gişelerinde satışa çıktı.

AHUDUDU’YA ESKİ BİR TİYATROCU DENİZ BAHAR ÖZGEN İMZASI
2021’de Kocaeli’de eski tiyatro oyuncusu, girişimci Deniz Bahar Özgen tarafından kurulan Bravo Yapım Organizasyon, başta Kocaeli ve bölgesi olmak üzere bir çok şehirde tiyatro, konser, festival, zirve, söyleşi başta olmak üzere nitelikli kültür ve sanat etkinliklerini her yaştan seyirciyle buluşturuyor. Firma yöneticisi Emel Gürbüz ile gezetemizi ziyaret eden Özgen, oyunun 28 Şubat’da sahne alacağını duyurduklarını ancak başrol oyuncularından birinin rahatsızlığı sebebi ile 1 hafta sonraya planladıklarını söyledi. Deniz Bahar Özgen ve Emel Gürbüz Gebzeli tiyatroseverleri Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sahne alacak bu komedi oyununa davet ettiler.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku