banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Ardahanlılar kurtuluş gecesinde buluştu!

23 Şubat 2015 Pazartesi 11:36

Darıca Ardahanlılar Derneği, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunu İstasyon Mahallesi’nde bulunan Öz Kafkas Düğün Salonu’nda kutladı. Geceye Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Oktay Yavlal, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar, meclis üyeleri, STK Başkanları ve çok sayıda Ardahanlı katıldı.

DERNEK BAŞKANI ÖZGECAN’I ANDI!

Gecede konuşma yapan Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Nebi Çelik; ‘Ben bu geceyi sade bir gece olsun istedim. Halkımız eğlensin, eğlenceye doysun istedik. Ben herkese iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum’ dedi. Mersin’in Tarsus İlçesi’nde yaşanan Özgecan Aslan cinayetine değinen Çelik, Özgecan’ı anarak konuşmasına son verdi.

KARABACAK; ‘SİZLERİN HİZMETKARIYIM’

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptığı konuşmada; ‘Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Başta hanım kardeşlerimize uygulanan şiddeti kınıyorum. Cennet annelerin ayağının altındadır. İnsanlık adına utanç verici olaylar. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Bir ve beraberiz. Ben seçildiğim günden bugüne milletimizin, sizlerin hizmetkarıyım. Bize verdiğiniz bu emanete en güzel şekliyle sahip çıkmaya çalışıyoruz’ dedi.

PROTOKOL HALAY ÇEKTİ

Konuşmaların ardından sahneye çıkan sanatçıların söylediği şarkılarla çoşan Ardahanlılara siyasetçiler de eşlik etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Oktay Yavlal, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık gecede Ardahanlılarla halay çekti.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku