KÜLTÜR VE SANAT:
Balkan Türkleri sanatla buluştu

22 Mayıs 2015 Cuma 12:23

 

Sosyal yaşama ve sanata önem veren Gebze Balkan Türkleri Derneği merkezinde dernek üyesi Ressam Rafiye Karaca, kişisel resim çalışmaları sergileyerek ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Resim Sergisinin açılışını, Rafiye Karaca ile birlikte, Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı Sezgin Kabasakal, MHP Kocaeli 1. Sıra Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı,  MHP İlçe ve İl Ferit Taşdemir, Aydın Ünlü, Kiralılar Köylüleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şevket Avcı ile hep birlikte gerçekleştirildi. Başta dernek üyeleri olmak üzere mahalle sakinleri, tüm dostlarımız, siyasi parti temsilcileri, Kocaeli CHP Milletvekili adayı Rasim Meriç, Kemal Nişancı, CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Hüseyin Aksu, genç yetenek Elvan Günaydın gibi isimler ziyarete gelenler arasında yer aldı

Rafiye Karacanın birbirinden değerli tablolarına büyük ilgi gösterildi.  Katılımcılar, Rafiye Hanımın başarılarının katlanarak devam etmesi temennisinde bulunarak sergiden memnun olarak ayrıldılar.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Konu ile ilgili açıklama yapan dernek başkanı Sezgin Kabasakal, “ Gebze Balkan Türkleri Derneği ,yine güzel bir etkinliğe imza atarak  tüm camiayı  sanatla buluşturdu. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde başta tüm dernek yöneticilerimize ve eserlerini bizimle paylaştığı için Rafiye Karaca Hanıma teşekkür ederiz. Derneğimiz, toplumumuz için faydalı işler yapmaya halkımızın desteğiyle devam edecektir.” dedi (Selvi GEÇAL)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ay Işığında Şamata'ya yoğun ilgi
Çalışkur apartmanında yaşayan Çalışkur Ailesi'nin ve apartman sakinlerinin sahte ilişkilerini ve yozlaşan...

Haberi Oku