banner1006
KÜLTÜR VE SANAT:
Bari bir hayırsever çıksa

04 Ağustos 2015 Salı 12:12

 Apartman dairesinde hizmet gösteren ve işin kötü tarafı apartman katında verdiği hizmete rağmen yetkililerin bu duruma göz yumduğu Gebze İlçe Halk Kütüphanesi için hala modern ve daha rahat bir yer bulunmazken içimizden “Bir hayırsever çıksa da bu iş çözülse” diyoruz. 
APARTMAN ALTINDA OKUYORUZ 
Apartman dairesinde hizmet gösteren ve işin kötü tarafı apartman katında verdiği hizmete rağmen yetkililerin bu duruma göz yumduğu Gebze İlçe Halk Kütüphanesi için hala modern ve daha rahat bir yer bulunmazken içimizden “Bir hayırsever çıksa da bu iş çözülse” diyoruz. Bizler yazmaktan sıkılsak da kütüphanemiz apartman katı altında hizmetine devam ediyor. Değişen Gebze’de tüm kitapseverler apartman katı altında kitap okuyor. 
UMUDUMUZU KESTİK 
Hemen hemen her defasında gösterilen tepkiye rağmen yetkililer bu konuda işi ağırdan almaya devam ediyor. Gebze’de kütüphane olabilecek pek çok yer varken Gebzeliler için bir kütüphane oluşturulamıyor. Verilen modern kütüphane sözleri ise çoktan unutuldu gitti. Yetkililerden umudu kestiğimize göre belki bu iş için bir hayırsever biri çıkar da kütüphanemiz apartman katında can çekişmekten kurtulur.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ay Işığında Şamata'ya yoğun ilgi
Çalışkur apartmanında yaşayan Çalışkur Ailesi'nin ve apartman sakinlerinin sahte ilişkilerini ve yozlaşan...

Haberi Oku