banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Bu kente iyilik eli değdi

23 Şubat 2015 Pazartesi 10:10

 Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı müdürü İpek Culha tarafından hayata geçirilen ve kısa sürede ciddi aşama kaydeden Gebze 1. İyilik Festivali kısa zamanda çok iş başarırken Festival kapsamında özellikle gençlerle ilgili pek çok çalışma yapılıyor.

Tam not aldı

Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı müdürü İpek Culha tarafından hayata geçirilen ve kısa sürede ciddi aşama kaydeden Gebze 1. İyilik Festivali gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla kamuoyundan tam not aldı.  Bugüne dek pek çok önemli çalışmaya imza atan Gebze 1. İyilik Festivali özellikle gençler ve çocuklar için gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla önemli bir misyona imza atıyor. İlki düzenlenen festivalde çalışmalar devam ediyor.

Yeni projeler geliyor

Kısa zaman içinde ‘Kitap Hayattır’ adlı proje ile raflarda okunmayan kitapların bağışlanmasını sağlayan yeni projenin hayata geçeceği Gebze 1. İyilik Festivali’nde pek çok çalışma festival adına oluşturulan takımlar tarafından Gebzelilerle buluşturulacak. İlki düzenlenen festival kısa sürede ciddi adım atarken Gebzeliler festivalde emeği olanlara sonsuz teşekkür ediyorlar. Festival kapsamında gerçekleşecek olan çalışmalar devam edecek. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku