banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Bu konser ‘iyi' gelecek

20 Şubat 2015 Cuma 09:36

Gebze 1. İyilik Festivalinin en eğlenceli projelerinden birisi start alıyor. Grup Liman Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde 6 Mart Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan konserin merkezinde ise iyilik olacak.

Güzel bir akşam olacak

Gebze 1. İyilik Festivalinin en eğlenceli projelerinden birisi daha start alıyor. Grup Liman Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde 6 Mart Cuma günü saat 19.00’da sahne almaya hazırlanıyor. Gebze 1. İyilik Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan konserde Gebzeliler unutulmaz bir gün geçirecek. Konserin organizasyonunu Mesut Şimşek gerçekleştirirken Grup Liman unutulmaz bir akşamda Osman Hamdi Bey’de sahne alacak.

Festival hız kesmiyor

Gebze 1. İyilik Festivalinin en önemli projelerinden birisi olan Grup Liman konseri Gebzelilerin karşısına çıkmaya hazırlanırken konsere büyük ilginin olması bekleniyor. Engin Korkmaz Göker Türkoğlu Sami Kaya, Cihat Kuru ve Emre Yılmaz’dan oluşan Grup Liman Gebzelilerle bir arada olacak. Gebze 1. İyilik Festivalinin projeleri hız kesmeden devam ederken festival kentimize büyük artılar katmaya devam edecek. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku