banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Canan Karatay Gebze'ye Geliyor

03 Nisan 2018 Salı 13:30

NİSANDA DOPDOLU PROGRAMLAR

Gebze Belediyesi Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Canan Karatay 11Nisan Salı günü saat 15:00’da Gebzelilerle bir araya gelecek. Karatay Gebzelilere sağlıklı beslenmenin sırlarını anlatacak. Karatay hoca sağlıklı beslenmeye yönelik altın değerinde bilgileri Gebzelilerle paylaşacak.

COĞRAFYANIN GÜÇLÜ KADINLARI

Zengin içeriği ile Gebzelileri kültür ve sanata doyuracak olan Gebze Belediyesi Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında 4 Nisan Çarşamba günü Erzurum Şehir Tiyatrosu “Tek Köyüm Muhtarı” isimli komedi türündeki tiyatro gösterisini sergileyecek. 6 Nisan Cuma günü Tülay Gökçimen Moderatörlüğünde “İslam Coğrafyasının Güçlü Kadınları” konulu seminer düzenlenecek. İki programda Gebze kültür merkezinde saat 19:45’de başlayacak.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında her ay olduğu gibi çocuklar yine unutulmadı. Hafta sonu çocuklar için 7-8 Nisan Cumartesi ve Pazar günü 13:00 ve 15:00’de “Neşeli Dalgalar Dalgamanya” isimli çocuk sineması gösterimi gerçekleşecek. Pazar akşamı saat 19:45’te ise yetişkin tiyatrosu “Bahriyeli Yarim Var” tiyatro gösterisi için perde denilecek. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu kültür-sanat etkinliklerine tüm Gebzeliler davetli.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku