KÜLTÜR VE SANAT:
Daha fazla sahne alalım

30 Eylül 2016 Cuma 10:02

Kentimizin önemli tiyatro gruplarından Tiyatro Vizyon, Zor Roman isimli yeni oyununun provalarını sürdürüyor. Bugüne kadar sahne aldıkları tüm oyunlarda beğeni toplayan Tiyatro Vizyon yeni sezon çalışmalarına devam ederken tatlı bir heyecan yaşıyor.

İYİ NİYETLE ÇALIŞIYORUZ

Tiyatro Vizyon yeni döneme sıkı şekilde hazırlanıyor. Zor Roman isimli yeni oyunun çalışmalarına devam eden başarılı grup oyunun provalarını sürdürüyor. Tiyatro Vizyon oyuncularından Ozan Bakırcı tiyatro ekibi olarak yeni dönemde başarılı şeyler üretmeye çalıştıklarını söylerken tek isteklerinin daha fazla izleyici ile bir araya gelmek olduğunu ifade etti. Bakırcı, İyi niyetler bir şeyler üretmeye paylaşmaya çalışan bir grup olduklarını kaydetti.

BİZLERE DE ŞANS VERİLMELİ

Öncelikle Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Müdürü Ufuk Eser’e teşekkür ettiklerini kaydeden Bakırcı, “Ufuk Eser gerçekten buradaki tiyatro grupları adına bir şans. Bizlere de sonsuz destek oluyor, amacımız diğer kültür merkezlerinde de kendimizi ifade edebilme oyunlarımızı oynayabilme şansını yakalamak. Kentimizde tiyatroya ciddi bir ilgi söz konusu daha fazla şans bulabilirsek bizler de oyunlarımızla kendimizi göstermek amacındayız” dedi. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Daha Fazla Sahne Alalım
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
isimsiz 8 yıl önce

sağdan üçüncü çok karizma çıkmış...ismi nedir acaba?

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku