"Kitaptaki insanları sokaktakilerden daha çok sevdim." der Cemil Meriç. Ünlü yazarın bu sözü belki de günümüz dünyası için her geçen gün geçerliliğini git gide arttırıyor. Elbette kitaplar kadar sevecen bir dünya yok yanı başımızda. Oysa çoğumuz kitap okumak yerine dedikodu yapıyoruz, başkalarının hayatını merak ediyoruz, oysa başkalarının yaşantılarına kitap okuyarak da şahitlik edebiliriz
**
Gebze İlçe Halk Kütüphanesi öncülüğünde Çarşamba günü 12.30 ile 13.00 saatleri arasında Gebze Cumhuriyet Meydanında kitap okuma etkinliği gerçekleştirilecek. Kitap okumaya dikkat çekmek için düzenlenecek olan bu etkinlik geçen yıl olduğu gibi Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlenecek ve tüm kitapsever Gebzeliler Cumhuriyet Meydanında toplanacak. 
**
Elbette buradaki amaç kitap okuma duygusunu okuyucu ile buluşturmak. Pek tabi kitapları sadece kütüphaneler haftasında hatırlamamalı, belki de hayatımızdaki en önemli arkadaş olarak kitapları görmeliyiz. Kitap okumanın iyi bir seyahat ya da mutlu bir tatilden farkının olmadığını düşünüyorum ve bence o sihirli okuma kapısından içeri girersek her şey daha iyi olacak.
**
Ayrıca en büyük dileğimiz onca sıkıntısına karşın inanılmaz şekilde çalışan Gebze İlçe Halk Kütüphanesinin en kısa zamanda kendisine yakışır bir yere taşınarak hizmetine orada devam edebilmesi. Umarım gelecek yılki Kütüphaneler Haftasında çok daha kendilerine yakışır bir yerde hizmet verir ve çalışmalarına devam ederler.
**
Çarşamba günü akıllı telefonunuzla biraz daha az vakit geçirin, böylece şarjının daha uzun gitmesini de sağlayabilirsiniz(!) Cumhuriyet Meydanına kitabınızla birlikte gelin ve diğer kitapseverlerle birlikte kitap okumanın tadını çıkarın. Unutmayın, kitaptaki insanlar sokaktakilerden çok daha güzel ve ayrıca daha okunacak çok kitap var.


banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981