KÜLTÜR VE SANAT:
Darıcalılar etkinliğe doyacak

23 Eylül 2016 Cuma 10:46

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi kültür-sanat kavşağı olmaya devam ediyor. Yavuz Seçkin ile başlayan programlar aralıksız olarak devam etmeye hazırlanırken bizleri birbirinden farklı programlar bekliyor.

PROGRAMLAR İLGİ GÖRÜYOR

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi üç aylık aranın ardından Radyo TV programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin’in tek kişilik gösterisiyle yeni sezona merhaba dedi. Önceki gün gerçekleştirilen gösteriye Darıcalılar büyük ilgi gösterirken gerçekleştirilecek olan etkinlikler devam edecek. Darıcalıların geçen yıldan bu yana ilgi gösterdiği etkinlikler, farklı programlarla devam etmeyi beklerken pek çok program gerçekleşecek.

YOĞUN GEÇECEK

Radyo TV programcısı ve oyuncu Yavuz Seçkin’in tek kişilik gösterisiyle yeni sezona başlayan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde sanatseverleri birbirinden güzel programlar bekliyor.  İletişim ve Psikoloji Uzmanı Doğan Cüceloğlu’nun söyleşisi, Gazeteci Yazar Turgay Güler’in “15 Temmuz Dünya Yeniden Şekilleniyor” isimli söyleşisi, Aşk Bu Mu isimli Tiyatro Gösterisi, Gazeteci Melih Altınok ve Savcı Sayan’ın katılacağı “Gündem Siyaset “ isimli söyleşi. Çocuk tiyatroları ve sinemaları ile değişik programlar yeni dönemde Darıca’lı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.(
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku