KÜLTÜR VE SANAT:
Dilovası'nda kitap fuarı açıldı.

27 Mayıs 2015 Çarşamba 13:33

 

****Dilovası Belediyesi 3. Kitap Fuarı, belediye hizmet binası önündeki alanda açıldı. Bir hafta sürecek kitap fuarında çeşitli yazarlara ait hikâye, roman, tarih, sosyal ve dini içerikli kitapları bulabilecekler.

 

 Belediye Başkanı Ali Toltar,  çocukların, gençlerin kitap okumaları ve kitapla barışık bir neslin yetişmesine teşvik için Kitap Fuarlarının düzenlenmesini önemsediğini belirtti.

Belediye Başkanı Ali Toltar, yeni yetişen neslin ve özellikle de çocuklara kitap okuma alışkanlığının aşılanması gerektiği üzerinde durdu. Kitap okuma alışkanlığının yaşamın her safhasında önemli olduğunu ama esas daha okul çağlarında bu alışkanlığın edinilmesi gereklidir” dedi.

GAYRETLERİMİZ HEP DEVAM EDECEK

Belediye olarak eğitim ve öğretime çok büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Ali Toltar, bugün başlayan kitap fuarı, İlçemizde kitaplara karşı ilginin daha da artması ve vatandaşlarımızın okuması için teşvik anlamında bir faaliyettir. Dilovası her konuda her geçen belli bir ivmede gelişiyor.  Eğitim  anlamında Dilovası’nın bölgemizde başarısını eğitim ile ispatlamış bir ilçe olması için  gayretlerimiz hep devam edecektir.  Ben bu kitap fuarının öğrencilerimize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku