banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Dünya kitaplarla güzel

22 Mayıs 2015 Cuma 12:19

 

***Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 7. Kocaeli Kitap Fuarı yarın sona erecek. Açıldığı günden bu yana her zaman olduğu gibi büyük ilgiye sahne olan fuarda özellikle gençlerin kitaplara gösterdiği ilgi görülmeye değerdi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 7. Kocaeli Kitap Fuarı yarın tamamlanacak. İlk günden bu yana pek çok seçkin yazarı ve yüzlerce yayınevini konuk eden fuarda bu yılda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kitapseverlerin büyük ilgisi vardı. Özellikle genç okuyucuların kitaplara ve yazarlara olan ilgisi görülmeye değerdi. Kitapların dünyasına adım atan genç okuyucular fuar için “muhteşem” yorumunu yaptılar.

PAZAR SONA ERİYOR

Pazar günü son kez kitapseverlerin karşısında olacak olan kitap fuarında Ahmet Ümit başta olmak üzere pek çok yazarın da imza günü olacak. Muhteşem bir finalle sona erecek olan kitap fuarı bir kez daha kitapseverlerin büyük ilgisiyle tamamlanmış olacak. 7. Kocaeli Kitap Fuarındaki yüzlerce yayınevine akın eden kitapseverler fuarı tıklım tıklım doldururken özellikle gençlerin kitaplara olan ilgisi gelecek adına ümit verici. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Anahtar Kelimeler
Dünya Kitaplarla Güzel
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku