banner1001
KÜLTÜR VE SANAT:
Elif'in Düşleri, Kocaeli Fuarı'nda

04 Temmuz 2018 Çarşamba 10:04

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında Güneş Sahnesi’nde çocukların televizyondan severek izledikleri çizgi film karakterlerinin çocuk oyunları sahneleniyor. Her hafta farklı bir çocuk oyununun sahne aldığı fuarda bu hafta Elif’in Düşleri isimli çocuk oyunu gösterilecek. 6 Temmuz Cuma saat 21.00’de düzenlenecek ücretsiz oyunda çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı bulacak.

ELİF’İN MACERALARI

TRT Çocuk Kanalının sevilen çizgi filmi Elif’in Düşleri, hayal dünyasında meyve-sebzelerle konuşup, onlarla oyunlar oynayan, çocukların meyve-sebzeleri tanıyıp faydalarını eğlenerek öğrenmelerini sağlayan çizgi film karakteri Elif’in maceralarını konu ediniyor. Elif manav olan dedesinin yanına sıklıkla gider. Meyve ve sebzelerle hayaller kuran Elif, onları yakından tanımaya çalışır.

CUMA AKŞAMI FUARDA, CUMARTESİ GEBZE’DE

Çocuklara meyve ve sebzeleri tanıtmak onların faydalarını anlatmak için kurgulanmış koreografisiyle ve özel dekoruyla oyun, miniklere unutulmaz bir eğlence yaşatacak. Elif’in Düşleri çocuk oyunu 6 Temmuz Cuma Saat 21.00’de Kocaeli Fuarı’nda, 07 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’de de Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda Gebzeli çocuklara gösteri sergileyecek.

 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Devri Alem Belgesel Programı Yayın Akışı...
Her gün, günde 3 defa TGRT Belgesel ekranlarında yayınlanan Devri Alem belgesel programı 18-24 Mart 2024...

Haberi Oku