banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
En eğlenceli İş güvenliği eğitimi

14 Eylül 2015 Pazartesi 10:31

 Gebze’nin en büyük alana kurulmuş işletmelerinden bir tanesi olan ve Türkiye’nin yanı sıra Dünya’da da hatırı sayılır bir noktaya ulaşan Kastamonu Entegre eşine az rastlanır bir organizasyona imza attı. Gebze’de 802 kişiye istihdam sağlayan kurum, ‘Sahne İşte’ isimli tiyatro grubu ile anlaşarak çalışanlarına iş güvenliği eğitimini tiyatro gösterisiyle sundu. 
HEM EĞLENDİRDİ, HEM EĞİTİM VERDİ
Her firmada zorunlu hale getirilen İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda titiz çalışmalara imza atan, personel sağlık ve güvenliğini üst seviyede tutmaya çalışan firma çeşitli yollarla çalışanlarına eğitim vermeye devam ediyor. Sahne İşte isimli tiyatro grubu Kastamonu Entegre firmasının Gebze tesislerinde firmaya özgü hazırladığı iş güvenliği senaryosuyla hem eğlendirdi hem de eğitim verdi. 
İŞ GÜVENLİĞİ’NE FARKINDALIK OLUŞTURDU
5 kişiden olan tiyatro grubu hazırladıkları gösteriyi Kastamonu Entegre firması çalışanlarında gösterime sundu. Firmaya özgü hazırlanan senaryoyu oynayan tiyatro oyuncuları alınacak iş güvenliği tedbirleri ile ilgili işçilere karşı farkındalık oluşturdu. İlk olarak Kastamonu Entegre firmasının Balıkesir’deki tesislerinde gösterime sunulan oyunun ikincisi Gebze’de yapılırken, oyun Samsun ve Adana’da devam edecek. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku