KÜLTÜR VE SANAT:
Filmde Erdoğan için oynadım

08 Şubat 2016 Pazartesi 11:39

 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan ‘Reis’ filmi gelecek ay vizyonda. Merakla beklenen filmde Filmde, Gebzeli Nurettin Memoğlu da figuran olarak oynuyor. Memoğlu filmde oynamasının tek sebebinin Erdoğan’a olan sevgisi olduğunu söyledi. 
GELECEK AY VİZYONDA 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını konu eden ve gelecek ay vizyona girecek olan Reis filminde Gebzeli Nurettin Memoğlu da rol alıyor. Gebze’nin tanınmış ve önemli isimlerinden birisi olan Nurettin Memoğlu gazetemize konuk olurken gelecek ay vizyona girecek olan yapımın sevileceğine emin olduğunu ve ortaya çok güzel bir iş çıkardıklarını kaydetti. Memoğlu, “Film çok konuşulacak, çok güzel bir proje oldu” dedi. 
KENDİSİNE HAYRANIM 
Daha önce de birkaç projede yer aldığını kaydeden Gebzeli Nurettin Memoğlu, “Benim filmde rol almamın tek sebebi Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a olan hayranlığımdır. Bu nedenle filmde rol aldım. Film gelecek ay vizyonda olacak. Eminim izleyen herkes duygu dolu anlar yaşayacak. Ben yapımın beğenileceğine inanıyorum. İzleyenler odlukça güzel bir filme tanık olacaklar. Ben de filmde yer aldığım için mutluyum” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku