KÜLTÜR VE SANAT:
Gebze'de kültür sanat dolu Kasım ayı

05 Kasım 2018 Pazartesi 11:18

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından söyleşi, konser, şiir dinletisi, tiyatro, çocuk sineması gibi birçok etkinlik, Kasım ayında Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Sanatseverleri buluşturacak etkinlikler, ücretsiz olacak.

 

DURSUN ALİ ERZİNCANLIDAN ŞİİR DİNLETİSİ

Şiirleri milyonlar tarafından severek dinlenen Dursun Ali Erzincanlı, 7 Kasım Çarşamba saat 19.30’da kültür merkezinde sahne alacak. ‘’En Sevgiliye’’ şiir albümünde Peygamber Efendimizi konu alan şiirleri okuyan Erzincanlı, Peygamber Efendimiz için şiir dinletisi etkinliğinde en sevilen şiirlerini okuyacak.

 

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR KONSERİ

Etkinlikler kapsamında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80’inci yıl dönümü dolayısıyla mini bir konser de verilecek. Atamızın en sevdiği parçaları seslendirecek olan Neşe Sarısözen Adalı yönetimindeki koro, 9 Kasım Cuma saat 20.00’da sahne alacak.

 

RAMAZAN KURTOĞLU’NDAN SEMİNER

Yazdığı kitaplarla ve katıldığı televizyon programlarıyla adından sıkça söz ettiren akademisyen, yazar Ramazan Kurtoğlu da Küresel Para Savaşları ve Türkiye konulu seminerde, katılımcılara bilgi sunacak. 29 Kasım Perşembe saat 19.30’da gerçekleştirilecek söyleşi küresel para savaşlarının hangi aktörlerce nasıl yapıldığını merak edenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.

 

ÇOCUK SİNEMASI VE TİYATROSU

Bu etkinliklerle de sınırlı kalmayan Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde her hafta sonu bir çocuk sineması ve tiyatrosu etkinliği var. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi etkinlikleri her ay yayınlanan Kültür Sanat Ajandası’ndan ve Büyükşehir Belediyesi web sayfası www.kocaeli.bel.tr adresinden takip edilebilir.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku