banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Gebzeli gençler Kadıköy'ü salladı

23 Temmuz 2015 Perşembe 13:17

 Gebze’nin genç ve başarılı müzik grubu BOB önceki akşam Kadıköy Shaftta sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan ve performanslarıyla büyük alkış alan BOB coverların yanı sıra kendi parçalarını da seslendirerek unutulmaz bir akşama imza attı.  
UNUTULMAZ AKŞAM 
Gebze’nin genç ve başarılı müzik grubu BOB önceki akşam Kadıköy Shaftta sahne aldı. Yaklaşık iki saat süreyle sahnede kalan ve performanslarıyla büyük alkış alan BOB, coverların yanı sıra kendi parçalarını da seslendirerek dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşatmayı başardı.  Kadıköy’ün önemli mekanlarından biri olan Shaftta daha önce Cem Karaca, Erkan Oğur, Kurtalan Ekspress gibi grup ve sanatçılar da sahne almıştı.
2 SAAT SAHNEDEYDİLER
Davul’da Berkan Uysal, Vokal - Ritim Gitar’da Mert Yiğit Aladağ, Bass Gitar’da Batuhan Özkan ve Solo Gitar’da Oğuzhan Kahraman’ın oluşturduğu akşamda dinleyici karşısına çıkan Gebzeli müzisyenler Rock ve Blues parçaları coverlayan BOB ayrıca seslendirdikleri kendi şarkılarıyla izleyiciden tam not aldı. Gebzeli gençler Kadıköy’deki performanslarıyla müzik serüvenlerine önemli bir deneyimi eklemenin sevincini yaşadılar.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku