banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
İsmail Kahraman film festivalinde

08 Ekim 2015 Perşembe 14:53

 Bu yıl 16’ncı kez düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk ve en uzun soluklu belgesel film festivali Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali bugün başlıyor. Pazar gününe dek sürecek olan festivalde İsmail Kahraman tarafından hazırlanan Doğru Türkistan belgeseli de gösterime girecek ve izleyici karşısına çıkacak.
BUGÜN START ALIYOR 
Bu yıl 16’ncı kez düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk ve en uzun soluklu belgesel film festivali Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali bugün başlıyor. Pazar gününe dek sürecek olan festivalde İsmail Kahraman tarafından hazırlanan Doğru Türkistan belgeseli de gösterime girecek ve izleyici karşısına çıkacak. 6. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde paneller, söyleşiler, resitaller ve sergiler gibi birçok etkinlik yer alacak. 
GELENEKSEL FESTİVAL 
Festival Komitesi Başkanı ve Safranbolu Belediye Başkanı Dr.Necdet Aksoy, Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin, Safranbolu için bir gurur kaynağı olduğunu kaydederek, "UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu’nun güzelliklerini herkesin yaşamasını istiyoruz. Festivalimizde kültürel etkinlikler ağırlıktadır. Festivalimize katılacaklar, ayrıca Safranbolu’nun geçmişte, tarih içinde nasıl yaşadığını görme imkanına da kavuşacaklar” dedi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku