KÜLTÜR VE SANAT:
İzleyiciler salona sığmadı

09 Şubat 2016 Salı 15:52

 Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde etkinlikler aralıksız devam ediyor. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi önceki akşam sevilen isim Kahraman Tazeoğlu’nu ağırladı. Gebzeliler Tazeoğlu şiirleri ile unutulmaz bir akşam yaşamış oldular. 
ŞİİRLERİNİ SESLENDİRDİ 
Sevilen isim Kahraman Tazeoğlu önceki akşam Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde sevilen şiirleri ile Gebzelilerle buluştu. . Gebzeliler Tazeoğlu şiirleri ile unutulmaz bir akşam yaşamış oldular. Programda salonun tamamı dolarken ücretsiz gerçekleşen programla Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi bir kez daha unutulmaz bir akşam yaşamış oldu. Tazeoğlu sevilen şiirleri ile Gebzelilere unutulmaz bir akşam geçirtti. 
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 
Osman Hamdi Bey Kültür Merkezindeki programa soğuk havaya rağmen ilgi gösteren Gebzeliler adeta salona zor sığdı. Programda güzel dakikalar geçiren Gebzelilerin kulaklarının pası silinmiş oldu. Etkinlik sonrasında Kahraman Tazeoğlu’na kitaplarını imzalatan Gebzeliler kendisine yoğun ilgi gösterdi. Tazeoğlu ise kendisine yöneltilen ilgiden son derece memnundu. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde etkinlikler son sürat devam edecek. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ay Işığında Şamata'ya yoğun ilgi
Çalışkur apartmanında yaşayan Çalışkur Ailesi'nin ve apartman sakinlerinin sahte ilişkilerini ve yozlaşan...

Haberi Oku