KÜLTÜR VE SANAT:
Koca yaz boş geçiyor

21 Temmuz 2015 Salı 13:42

 Her defasında gelişmesinden bahsettiğimiz kentimizde koca yaz mevsimi boyunca kendisini ifade edecek hiçbir kültürel etkinlik bulunmuyor. Ne bir kitap fuarı, ne bir tiyatro günleri ya da herhangi bir yaz konseri kentimizde yok. 
ETKİNLİK SIFIR 
Her defasında gelişmesinden bahsettiğimiz kentimizde koca yaz mevsimi boyunca kendisini ifade edecek hiçbir kültürel etkinlik bulunmuyor. Ne bir kitap fuarı, ne bir tiyatro günleri ya da herhangi bir yaz konseri kentimizde yok. Oysa gelişmiş kentler özellikle kültürel etkinlikleri ile öne çıkar ve bu anlamda çalışmalar gerçekleştirir. Ama kentimizde sonbahara dek deyim yerindeyse yaprak kımıldamayacak ve herhangi bir etkinlik yapılmayacak. 
ŞİMDİLİK HAYAL 
Ciddi anlamda genç potansiyeli barındıran kentimizde tatile gidememiş olan genç kuşak ya internet kafede ya da evde vakit geçirirken gençler için herhangi bir gençlik şöleni ya da benzeri bir etkinlik bulunmuyor. İl olmak isteyen ve her fırsatta bunu tekrar eden Gebze’de koca yaz boyunca halkın sevdiği bir sanatçının getirilmesi ve konser vermesi ise düşünülmüyor bile Ne bir kitap fuarı ya da bir tiyatro festivali ise şimdilik hayal. 



banner982
Anahtar Kelimeler
Koca Yaz Boş Geçiyor
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Mehmet Demir 9 yıl önce

böyle bir haberi yaptığınız için sizlere teşekkür ediyorum. bu haberinizin yetkililere de birinci ağızdan iletilmesi temennisiyle...

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku