KÜLTÜR VE SANAT:
KocaeliRock'tan Anlamlı Konser

26 Şubat 2019 Salı 13:45

Kocaeli’nin topluma duyarlı kültür sanat oluşumlarından KocaeliRock Kulübü, üç yıl önce başlattığı bir geleneği sürdürüyor. Kulüp tüm gelirinin; lösemi tedavisi gören çocukların, çocuk olmaktan sebep istemeye hakkı olduğu talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için harcanacağı konserlerden bir yenisine imza atmaya hazır. 25 Mart Pazartesi günü akşamı gerçekleşecek konserin biletleri; konsere gerek gelecek gerekse gelemeyecek olanlar için 10 TL olarak belirlendi.

KocaeliRock Kulübü Başkanı Cem Ak ve kulüp üyesi Şule Karataş tarafından konuya dair yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“KocaeliRock kulübü olarak yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dizi ve tiyatro sanatçısı Alper Türedi'nin hayata geçirdiği Bir Dileğim Var projesine düzenleyeceğimiz konser ile desteklerimizi sunuyoruz. 2016, 2017 ve 2018 yıllarında yine bu projeye destek verip bilet satışından edinilen tüm geliri, Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışladık. 25 Mart’ta bir yenisini tekrarlayacağımız konserinde geliri de aynı şekilde; lösemi tedavisi gören çocuklarımızı mutlu etmek için aynı derneğe bağışlanacak. Konsere gelemeyecek bile olsanız bir bilet satın alıp çocuklarımızın mutluluğuna sizlerde ortak olabilirsiniz.”

RETBOSÜZ VE ŞEKERSİZ’DEN CANLI PERFORMANS

25 Mart Pazartesi günü akşamı İzmit’te gerçekleşecek olan konsere Barlar Sokağı diye de bilinen Kemalpaşa Mahallesi, Eski Postane Sokak, No: 6 adresindeki Moody Retro ev sahipliği yapacak.

21.00’de başlayacak programda Retrobüs ve Şekersiz grupları canlı performansları ile Rock severlere ve tüm konuklara unutulmayacak bir gece yaşatacak.

Konserin bir tanesi 10 TL tutarında olan biletleri satışa çıkartıldı. Moody Retro ile birlikte yine İzmit’te Kumbara Kitap Kafe, Ivır Zıvır Rock Mağazası, Kobette Kafe, Rich Kafe, ÇanÇan Kafe’den temin edilebilir.   

Bir Dileğim Var Hakkında

27 Mayıs 2014’te tiyatro ve dizi oyuncusu Alper Türedi tarafından Facebook üzerinden kurulan bir dileğim var grubu 24 ay içinde 440 binden fazla üye edindi. Türkiye genelinde, onkoloji servislerinde yataklı tedavi gören 599 lösemi ve kanser hastası meleğin çeşitli dilekleri gerçekleştirdi. Bu oluşum 'Bir Dileğim Var Ailesi', tedavi gören çocuklar 'Melekler', dilekleri gerçekleştiren üyeler 'Gönüllüler' diye tanımlandı.

Zaman içinde aynı adla dernekleşti:  “Amacımız ve bundan sonraki yolumuz gönüllülerimiz ve destekçilerimizle bu zorlu hastalıkla mücadelede tüm Türkiyede'ki onkoloji meleklerine ulaşabilmek ve onların dileklerini gerçekleştirip moral bulmalarını yüzlerinin gülümsemesini sağlamak.”

www.birdilegimvar.biz.tr/

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku