KÜLTÜR VE SANAT:
Lunaparklar hala yaşıyor

28 Ağustos 2015 Cuma 11:12

Gebzedeki lunaparka Gebzeliler özellikle akşam saatlerinde ilgi gösterirken çocuklar da lunaparkta eğlenmeyi bar hayli seviyor. Lunaparklar teknoloji gelişse de her birimizin hayatında çocukken gitmekten zevk aldığımız en güzel en renkli yerlerdi.
ÇOCUKLUK ANIMIZ 
Lunaparklar teknoloji gelişse de her birimizin hayatında çocukken gitmekten zevk aldığımız en güzel en renkli yerlerdi. Çocukluk anılarımızın mutlaka bir yerinde öylece duran Lunaparklar gelişen teknolojiye, bilgisayar oyunlarına rağmen hala o kültürü yaşatmaya devam ediyor. Gebzedeki lunaparka Gebzeliler özellikle akşam saatlerinde ilgi gösterirken çocuklar da lunaparkta eğlenmeyi bar hayli seviyor. 
LUNAPARKLAR ESKİMEZ 
Lunaparkların git gide unutulduğu onun yerini teknolojik oyunların aldığı günümüzde hala yaşayan lunaparklar bizlere çocukluk günlerimizi anımsatırken teknolojiye yenilmeyen lunaparklar hala bizlerle olmaya devam ediyor. Gebzeliler akşam saatlerinde lunaparka ilgi gösterirken bir dönem en büyük arkadaşımız olan lunaparkların teknoloji gelişse de her birimizin hayatında çocukken gitmekten zevk aldığımız en güzel en renkli yerlerdi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku