banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Osman Hamdi Bey'de kişisel eğitim!

24 Kasım 2015 Salı 11:40

Perşembe günü Saat: 19.30’da Oğuz Saygın’ın konuşmacı olarak katılacağı Sıra Dışı Düşünme Becerileri konulu kişisel eğitim semineri Gebzelilerle buluşacak. Ücretsiz olarak Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenecek eğitim seminerine tüm Gebzeliler davet edildi. 
OĞUZ SAYGIN KİMDİR?
Kişisel Gelişim ve NLP uzmanı olan Oğuz Saygın, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur. Anthony Robbins’in hocası “ilk Master Trainer” Dr. Wyatt Woodsmall’dan eğitim alarak NLP Trainer olmuştur. INLPTA üyesi ve uluslararası yetkili eğitmenidir. Ayrıca Master Trainer Robert Smith ve Debra Wylde ile çalışmalar yapmıştır. 2008 yılında Düşünce Akademisi’ni kurmuştur.
1996′dan beri çeşitli radyo ve televizyon programlarına katılmış, gazete ve dergilerde makaleleri yayınlanmış, yüzlerce dershane, kurum ve şirkete seminerler verip danışmanlık yapmıştır. Akdeniz, Dokuz Eylül, Ege, Fatih, Gazi, İstanbul, İstanbul Teknik, Maltepe, Marmara, Okan, Uludağ Üniversiteleri yanında altmışın üzerinde ilde; Almanya, Avusturya, İsviçre, Arnavutluk, Kırgızistan gibi Avrupa ve Orta Asya ülkelerinde eğitimler vermiştir. Masa tenisi antrenörlüğü yapıp milli takıma sporcular yetiştirmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku