banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Sinemaseverlere müjde

29 Nisan 2016 Cuma 13:55

 Kurulduğu günden buyana bir çok markayı Darıcalılar ile buluşturan Darıca Park Alışveriş Merkezi’nde sinema açılacak.  Açılışı için gün sayan sinema ile birlikte Darıca’da da bir ilk yaşanmış olacak.

MAYIS’TA AÇILIYOR

Darıca Park Alışveriş Merkezi, Darıcalılar ile sinemayı buluşturmak için gün sayıyor. Kurulduğu günden buyana bir çok markayı Darıcalılar ile buluşturan Darıca Park Alışveriş Merkezi’nde sinema açılacak.  Açılışı için gün sayan sinema ile birlikte Darıca’da da bir ilk yaşanmış olacak. Bugüne kadar Darıca’da sinema bulunmazken, ilk ve tek olma özelliği taşıyacak bu sinemaya vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor. Bu anlamda çalışmalar devam ederken sinemanın Mayıs ayının ortasında açılarak hizmet vermesi hedefleniyor.

6 SİNEMA SALONU

SMA Metrostar Genel Koordinatörü Abdullah Örs, oldukça konforlu bir sinemayı getireceklerini ve 6 salonlu bir sinemayı hizmete sokacaklarını kaydetti. Sinema konusunda problem yaşayan kentimiz için iyi bir alternatif olacak olan Darıca Park Alışveriş Merkezi Sineması arayıp da bulamadığımız yapımlar için bizleri İstanbul’a gitmekten de kurtarmaya hazırlanırken sinemaseverler şimdiden büyük heyecan içinde.
banner982
Anahtar Kelimeler
Sinemaseverlere Müjde
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku