KÜLTÜR VE SANAT:
Şubat ayı dopdolu

01 Şubat 2016 Pazartesi 13:14

 Kentimizin kültür-sanat anlamındaki lokomotifi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi şubat ayında da yine önemli programlara ev sahipliği yapacak. Paneller, tiyatrolar, çocuk sinemaları, söyleşiler ve daha fazlası Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde olacak. 
Kentimizin tartışmasız kültür sanat anlamında lokomotifi olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi şubat ayında da dopdolu, paneller, tiyatrolar, çocuk sinemaları, söyleşiler ve daha fazlası Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde olacak. Gebzeliler pek çok etkinliği ücretsiz olarak izleyerek boş zamanlarını değerlendirme fırsatı bulacaklar. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi şubat ayı programları yine çok konuşulacak. 
HERKESE HİTAP EDİYOR 
Şubat ayı etkinlikleri ile yine adından söz ettirecek olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi her kesime hitap eden etkinlikleri ile Gebzelilere dopdolu bir ay sunacak. Gerçekleşecek olan etkinlikler her yaş aralığında ve her beğeniye uygun olan etkinlikler olarak karşımıza çıkarken karşımızda yine dolu bir program var. Kentimizin kültür-sanat anlamındaki lokomotifi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi şubat ayında da yine önemli programlara ev sahipliği yapacak. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Şubat Ayı Dopdolu
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Gunes 4 yıl önce

Etkinlik programini paylaabilir misiniz hicbir yerden ulasamadim

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku