KÜLTÜR VE SANAT:
Taflancıklılar demokrasi nöbetinde!

26 Temmuz 2016 Salı 10:21

15 Temmuz tarihinde TSK içerisinde bir grup cuntacı tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimin ardından başlayan demokrasi nöbetlerine bölgemizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları da ilgi gösteriyor. Gebze Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan Marmara Bölgesi Giresun Espiye Taflancıklılar Derneği örnek bir çalışma yaparak Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbetine katıldı.

FINDIK DAĞITTILAR

Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbetine dernek başkanı Fatih Dönmez, yönetim kurulu üyeleri ve Taflancıklılar katıldı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, meydanda gördüğü dernek yönetimiyle bir süre sohbet ederek demokrasi nöbetine katıldıkları için kendilerine teşekkür etti. Dernek yönetimi Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara ise Giresun'un meşhur fındığını dağıttılar.

"ÖRNEK OLSUN İSTEDİK"

Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz toplantıda aldıkları karardan bahseden Marmara Bölgesi Taflancıklılar Derneği Başkanı Fatih Dönmez, "Biz dernek olarak demokrasi nöbetine katılma ve Giresun'umuzun meşhur fındığını nöbete katılan vatandaşlara dağıtma kararı aldık. Ülkemizde yapılmak istenen darbe girişimi asla kabul edilemez. Bizler dernek olarak bu darbe girişimine karşı tavrımızı göstermek ve orada bulunan vatandaşlarımızla bir araya gelmek için demokrasi nöbetine katıldık" ifadelerini kullandı. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku