banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Tek sinema yetmiyor

05 Şubat 2016 Cuma 11:25

 Gebze’deki sinemaseverler kentimizdeki tek sinemanın artık sinema izleyicisinin yoğunluğunu kaldırmadığını ve özellikle merkezde bir sinemanın daha olması gerektiğinin söylüyor. Sinemaseverler, “Tek sinemamız mevcut, ama konum itibari ile gitmekte zorlanıyoruz” diyorlar. 
MERKEZDE OLMALI 
Gebze’de hizmet veren sadece tek sinema var. Bu durum sinemaseverlerin tepkisini çekmeye başladı. Gebze’deki sinemaseverler kentimizdeki tek sinemanın artık sinema izleyicisinin yoğunluğunu kaldırmadığını ve özellikle merkezde bir sinemanın daha olması gerektiğinin söylüyor. Sinemaseverler, “Tek sinemamız mevcut, ama konum itibari ile gitmekte zorlanıyoruz” diyorlar. Gebzeliler özellikle merkezde bir yerde sinema istiyor. 
BİR TANE YETMEZ 
Kentimizdeki tek sinemanın izleyici ihtiyaçlarında yetersiz kaldığını söyleyen sinemaseverler, “Tek sinemamız var. O da konum itibari ile merkezden uzak. Koca kentte tek sinema artık yetersiz kalmakta. Daha merkezde bir sinema olsa çok daha kolay gidilebilir. Gebze’de bu ihtiyacın görülmesini istiyoruz. Merkeze daha yakın bir yerde sinema salonu olsa hepimiz çok daha rahat sinemaya gideriz” diyorlar.

banner982
Anahtar Kelimeler
Tek Sinema Yetmiyor
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku