KÜLTÜR VE SANAT:
Tiyatro aşkımızla Ekim'de sahnedeyiz

03 Eylül 2015 Perşembe 10:44

Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu gazetemize konuk oldu. Yeni dönemde de Roza ailesi olarak güzel oyunlarla izleyici karşısında olacaklarını kaydeden Gündoğdu, “İçimizdeki tiyatro aşkını izleyici ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
GALAMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu gazetemize konuk oldu. Yeni dönemde de Roza ailesi olarak güzel oyunlarla izleyici karşısında olacaklarını kaydeden Gündoğdu, “İçimizdeki sanat aşkını izleyici ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Yeni dönem açılışı için 19 Eylül’de Fatih’te bir gala gerçekleştireceklerini kaydeden Gündoğdu, “Ekim ayı itibari ile de oyunlarımız start alacak. Yeni oyunlarımız da sahnede olacak” dedi.
3 YENİ OYUN GELİYOR
Tiyatro Roza ailesi olarak her geçen gün üzerine koyarak ilerlediklerini söyleyen Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu, “3 yeni oyunumuz var, bunlar; Karanlıkta Açan Çiçekler, Dikenli Yol ve Rüyamdaki Keloğlan. Tabi geçen dönemki oyunlarımız da sık sık izleyici karşısında yer alacak. Hem Gebze’de hem de İstanbul’da sahne almaya ve yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz, içimizde sanat aşkıyla sahnede olacağız” dedi.
AİLE ORTAMINDA ÇALIŞIYORUZ
Roza ailesi olarak önemli şeyler yaptıklarını Roza Sanat Merkezinde faaliyetlerini sürdüklerini kaydeden Gündoğdu, “Sanat Merkezimizde tam bir aile ortamı var. Kütüphanemiz var, hep beraber kitap okuyup sohbet ediyoruz. Öğrenci ailelerimiz de ortamdan çok memnunlar. Bir işte ne kadar kaliteli olursanız insanlar da sizi o derece takdir eder. Biz işimizi severek ve kaliteli şekilde yapmaya devam ediyoruz.” dedi.
ÇOK EMEK VERİYORUZ
Karanlıkta Açan Çiçekler’in 28 Şubat darbesini anlattığını Dikenli Yol’un ise tasavvufi bir oyun olduğunu söyleyen Gündoğdu, “İnşallah yeni oyunlarımız da sevilecek. Gece gündüz çalışıyoruz. Elimizden geleni sahneye yansıtmak istiyoruz. Oyunlarımızda her zaman sevgiyi ve dostluğu izleyici karşısına çıkarmayı, insanların tiyatro oyunlarını severek takip etmelerini arzu ediyoruz bunu da başardık bana göre” şeklinde konuştu.
KALİTELİ İZLEYİCİMİZ VAR
Gebze’deki tiyatro izleyicisinin pek çok yere göre çok kaliteli olduğunu ve tiyatroyu sevdiğini söyleyen Gündoğdu, “İstanbul’da ve pek çok yerde sahne alıyoruz, ama Gebze’deki tiyatro izleyicisi pek çok yere göre iyi. Burada her geçen gün bir gelişme var. Bu da bizleri sevindiriyor, elbette çok daha iyi olması gerek. Zamanla olacağına inanıyorum. Roza ailesi olarak yeni sezona hazırız, oyunlarımızla karşısında olmak istiyoruz.” İfadesini kullandı. 



Röportaj: R. Sıla Güvenç

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku