KÜLTÜR VE SANAT:
Tuncel, Giresun'a hayran kaldı

26 Mayıs 2015 Salı 13:51

 

**** Ordu-Giresun Havaalanın açılışına katılan AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Oya Tuncel kalesi, adası, doğası, yemeği ve sıcak insanları ile Giresun’a hayran kaldığını söyledi.

 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK)  ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Oya Tuncel, geçtiğimiz Cuma günü hizmete giren Ordu-Giresun Havalanın açılışına katıldı.

Aynı zamanda Gebze ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Oya Tuncel, yeni görevinde 7 ayı geride bırakırken, yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun illerde düzenlediği kongre ve mitinglere görevli olarak katılan Kadın Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Oya Tuncel, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle hizmete giren Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışına katıldı.

ÖNCE TRABZON, SONRA GİRESUN

Geçtiğimiz Perşembe günü önce Trabzon’a giden Oya Tuncel, burada kadın kolları il ve ilçe başkanları ile  seçim çalışmaları ile ilgili toplantı yaptıktan sonra buradan Giresun’a geçti. AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanı Rabia Hafızoğlu tarafından karşılanan Oya Tuncel, AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Hatice Kocaoğlu ile birlikte kahvaltı yaptı. Giresun Kadın Kolları Başkanı Rabia Hafızoğlu ve ilçe kadın kolları başkanı ile seçim çalışmaları ile ilgili toplantı gerçekleştiren Oya Tuncel, Kadın kolları Başkanının nezaretinde Giresun Kalesini gezdi. Giresun’da AK Parti’nin durumunu çok iyi gördüğünü ve 4 milletvekili çıkaracağına inandığını belirten Oya Tuncel, Giresun gezisi ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

GİRESUN’U ÇOK BEĞENDİM

Çok beğendiği ve sevdiği Giresun’da yabancılık çekmediğini anlatan Oya Tuncel, ”Anne Annem Giritlidir. Giresun ile birçok şeylerimiz bir birine benziyor. Yemekleri  çok güzel. İnsanları çok  sıcak.  Zaten Gebze’de Giresunlularla iç içeyiz. Kalesi ve adası çok güzel. Derli ve toplu bir şehir. Yeşil ve mavi iç içe. Çok güzel bir memleket” diye konuştu.

HAVAALANI BÜYÜK HİZMET

Ordu-Giresun Havaalanının açılışına katıldığını, havalimanın her iki şehirde büyük sevinç yarattığını gözlemlediğini ifade eden Oya Tuncel, insanların çok memnun olduğunu ve havaalanın iki şehir için büyük bir hizmet olduğunu kaydetti.

YAŞLI KADINI ERDOĞAN İLE BULUŞTURDU

Açılışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılan yaşlı kadına kürsüye çıkmasına kendisinin vesile olduğunu belirten Tuncel, yaşlı kadının şahit annesi olduğunu, Erdoğan’la görüşmek için caba sarf ettiğini görünce yardımcı olduğunu ve sahneye çıktığını ve büyük mutluluk duyduğunu  sözlerine ekledi.

3 KONGRE 8 MİTİNGE KATILDI

AK Parti Genel Merkez kadın Kolları tarafından görevlendirilen Oya Tuncel,  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen Diyarbakır, Antalya ve Rize İl kongreleri ile 5 ilde düzenlenen mitinglerde hazır bulundu. (Yahya KAHRAMAN)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku