KÜLTÜR VE SANAT:
Ücretsiz Spor Okulları'nda yeni dönem tüm hızıyla başladı

01 Aralık 2016 Perşembe 10:59

 Büyükşehir Belediyesi beş yıl önce başlattığı ve büyük önem verdiği projesi kapsamında bu yıl 10 ayrı branşta spor eğitimi veriyor. Veliler bu yıl da çocuklarını Spor Okulları’na kayıt ettirmek için adeta birbiriyle yarıştı.

10 AYRI BRANŞTA ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMİ

Ücretsiz Spor Okulları’nda bu yıl Voleybol, Basketbol, Cimnastik, Yüzme, Masa Tenisi, Güreş, Satranç, Badminton, Atletizm ve Hentbol branşlarında eğitim veriliyor. Spor Okulları’ndan 6-12 yaş arasındaki çocuklar yararlanabiliyor.Spor Okulları’nın dersleri Kocaeli’nin 12 ayrı ilçesindeki spor merkezlerinde gerçekleştiriliyor. Dersler, okulların spor salonlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Spor İl Müdürlüğü’nün spor tesislerinde gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi, okullardaki spor salonu eksikliği karşısında ise çocukları taşımalı sistemle spor merkezlerine götürüyor.

9 BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU

Öte yandan veliler, Spor Okulları’na bu yıl da yoğun ilgi gösteriyor. Bilindiği gibi okulların açılmasının üzerinden sadece iki ay gibi kısa bir süre geçti. Spor Okulları da yeni dönemine okulların açılmasıyla birlikte başladı. İki aylık süre içinde yaklaşık 9 bin kişi Spor Okullarına kayıt yaptırdı. Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Spor Okulları’nın kayıtları yıl boyunca sürüyor. 6-12 yaş arasındaki tüm çocuklar yıl boyunca Spor Okulları’na kayıt yaptırabiliyor. Kayıt ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü’nün 0262 335 53 49 No’lu telefonunu arayabilir.


Refik Sıla GÜVENÇ

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku