banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Ufka Yolculuk-6 8 Nisan'da yapılıyor

06 Nisan 2018 Cuma 14:35

Kocaeli Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü ile Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV),  tarafından ortaklaşa organize edilen birçok kurum, kuruluş ve STK tarafından destek verilen Ufka Yolculuk-6 Bilgi ve Kültür Yarışmasına bu sene yine Kocaeli’nden binlerce kişi başvurdu. Geleneksel hale gelen ve her sene dünya genelinde organize edilen Ufka Yolculuk-6 “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” temalı yarışmanın son hazırlıkları tamamlandı.

 Dünya genelinde 700.000 kişinin başvurduğu Türkiye'deki en yüksek katılımlı sivil yarışma olan organizasyona 7'den 70'ine üç kuşak beraber katılacak. Yarışma sonunda dereceye girenlere onlarca Umre Seyahati ve binlerce diğer ödüller verilecek.
       
Yarışma tüm Türkiye’de olduğu gibi 08 Nisan 2018 Pazar günü saat 10.00’da Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ve Kocaeli’nde çeşitli okullarda yapılacak. Ayrıca bu sene de yine Gebze ve Kandıra Cezaevinde yarışma yapılacak.

Yarışmaya başvuranlar 01 Nisan 2018 tarihinden itibaren 
www.ufkayoluculuk.com sitesine girerek yarışma yerlerini ayrıntılı olarak öğrenebilirler. Çoktan seçmeli test yöntemiyle yapılan sınava gelirken yarışmacılarımız yanlarında kimlik ve kalem-silgi bulundurmaları yeterlidir.
          
Gebze ve Kocaeli bölgesinde kaybedeni olmayan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasına kayıt olan tüm yarışmacılarımıza başarılar dileyerek katılımlarını bekler, bu yarışmanın organizasyonu için gayret gösteren tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz. Yarışmaya dereceye girenlerin ödülleri yapılacak bir törenle takdim edilecek.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku