banner1024
KÜLTÜR VE SANAT:
Yazarlarla okuyucular yeniden buluşuyor

29 Temmuz 2015 Çarşamba 11:53

 Kentimize kültürel açıdan ciddi katkı sunan ve bu anlamda önemli bir misyonu yerine getiren Gebze Center, yazarlarla okuyucuları bir araya getirmeye devam ediyor. Gebze Center Pazar günü Penguen Kitabevinde yazarlar Nehir Erdem ve Betül Güçlü’yü konuk edecek. 
PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK 
Kentimize kültürel açıdan ciddi katkı sunan ve bu anlamda önemli bir misyonu yerine getiren Gebze Center, yazarlarla okuyucuları bir araya getirmeye devam ediyor. Gebze Center Pazar günü Penguen Kitabevinde yazarlar Nehir Erdem ve Betül Güçlü’yü konuk edecek. İki yazar saat 14.00- ve 16.00 saatleri arasında okuyucuları ile bir  araya gelerek hem sohbet edecek hem de kitaplarını okuyucuları için imzalamış olacak. 
İKİ YAZAR GELECEK 
Kültürel anlamda katkılarıyla kentimizde önemli yer tutan Gebze Center yaz aylarında Gebzeliler için önemli bir etkinlik daha gerçekleştiriyor. Gebze Center Penguen Kitabevi iş birliği ile yazarlar Nehir Erdem ve Betül Güçlü Pazar günü bizlerle olacak. İmza günü etkinliğinde Gebzeli okuyucuları karşısında yer alacak olan iki yazar keyifli anlara imza atacaklar. Etkinliğe kitapseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku