KÜLTÜR VE SANAT:
Yolumuzda durmadan ilerliyoruz

19 Mart 2015 Perşembe 11:52

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan ve kütüphane personeli Fahri Emiroğlu gazetemize konuk oldu. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’nin çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydeden Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, Gebzelileri kitaplarla buluşturmaya devam edeceklerini kaydederken özellikle son olarak köylerde gerçekleştirdikleri çalışmanın çok yararlı olduğunu kaydetti.

YOLUMUZDA İLERLEMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ

Kütüphaneler Haftası nedeniyle de etkinliklere devam edeceklerini söyleyen Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, “1 Nisan’da Cumhuriyet Meydanında kitap okuma farkındalığı yaratmak amacıyla etkinliğimiz olacak. Geçen yıl olduğu gibi bunu yine tekrarlayacağız. Köylere giderek ihtiyaç sahiplerine kitaplar vermeye devam edeceğiz. Dezavantajları umursamadan yolumuzda ilerliyoruz.” dedi.

GÜVENÇ’E PLAKET VERDİ

Gebze Gazetesi’nin kendilerine her daim destek olduğunu ve bunun için teşekkür ettiklerini söyleyen Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, arkadaşımız Refik Sıla Güvenç’e kütüphaneye olan katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi. Buğan, “Kütüphanemize bu zamana dek sonsuz destek veren Güvenç’e teşekkür ediyoruz. Kendisinin gerçekleştirdiği haberlerle birlikte kütüphanemize ilgi de arttı.” dedi.(Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TÜRKSOY’UN DESTEĞİ İLE “FARABİ FİLM...
El-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi’nin 90. yıl dönümü çerçevesinde 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında...

Haberi Oku