banner1006
 Gebze Center kentimize kültürel katkı anlamında ciddi hizmet sunan bir alışveriş merkezi. Orada gerçekleştirilen etkinlikler, imza günleri, kitap günleri ve daha nice programlar sayesinde Gebzeliler güzel vakit geçirme ve kültürel açıdan mutlu olma şansını yakalıyorlar. Açıldığı günden bu yana Gebzeliler adına gerçekleşen etkinliklerle pek çok yazarla tanışma şansını yakalayıp, pek çok sanatçıyı canlı performansla dinleme fırsatımız oldu. 
**
Ancak son dönemde Gebze Center Cinemaximum ile ilgili anlayamadığım pek çok şey var. Öncelikle şunu söyleyeyim ne yazık ki bazı vizyon filmleri kentimize zaman zaman birkaç hafta sonra geliyor. Bazı filmleri ise  Gebze Center Cinemaximum’da son dönemde maalesef izleyemedik. Aklıma gelen ilk örnek Zeki Demirkubuz filmi olan Bulantı. Bazı filmlerin vizyonda uzun süre kalması izleyiciyi sıkıyor yerine yeni bir filmin gelmesi biraz zaman alıyor. 
**
Durum böyle olunca sinemaseverler soluğu yine İstanbul’daki sinemalarda alıyor. Önceki akşam Leonardo DiCaprio’nun başrolünde oynadığı Diriliş filmini izledim. Sinema eleştirmenlerince de ciddi beğeni kazanan yapımı ben de bir hayli beğendim. Leonardo DiCaprio’nun oyunculuğunu görünce aklıma “Leonardo DiCaprio daha Oscar için ne yapsın?” sorusu geldi. Film uzun olmasına rağmen zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. 
**
Ne yazık ki Diriliş filmi Gebze Center Cinemaximum’da yok. Bazı okuyucularımızdan gelen eleştirilerde bunun nedenini sorduklarında aldıkları cevap; altyazılı yabancı filmlerin rağbet görmediği ve bu nedenle getirilmediği şeklinde. Öncelikle kaliteli filmlerin altyazılı da olsa izleyici göreceği inancındayım, üstelik pek çok yerde yabancı filmlerin ilgi görürken burada neden görmediğini de anlamadım kaldı ki film için pek çok okuyucumuz zaten Gebze’de olmadığından şikayetçi. 
**
 Bence Gebze Center Cinemaximum artık vizyondaki filmler konusunda sinemaseverlere kulak vermeli. Düğün Dernek 2: Sünnet filmi bilmiyorum ne kadar zamandır vizyonda ama(!)Leonardo DiCaprio’nun rol aldığı bir filmin de en az onun kadar ilgi göreceğinden kuşkum yok. Umut ediyorum ki kentimize ciddi hizmet sunan Gebze Center’da yer alan sinemanın bizlere bundan böyle daha yeni ve kaliteli filmler izlettireceği. 
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934