RÖPORTAJ Haberleri Tümü

GÜNDEMDEKİ MUHTAR

Çoğumuz onu ‘’O Muhtar ‘’ olarak tanıyor.

    Facebook hesabından mahalle gençlerini mizah dolu sözlerle uyarıp gündeme düşmüştü. Remzi Kandaz gazetemize konuştu. Yaptığı çalışmalarla da birçok şeyi başaran Kandaz ‘’Giymiyorsan Giydir’’ ‘’Yemiyorsan Yedir’’ ‘’Okumuyorsan Okut ’’gibi topluma yararlı birçok kampanya başlatmıştır. Evli ve 3 kız babası olan Kandaz ailesine çok düşkün. Remzi Kandaz’a gündeme oturan sözleri neden söylediğini sorduğumuzda.
 
‘’Ben ilk muhtarlığa adaylığımı koyduğumda yapacağım dediğim her şeyi yaptım ve bunlar bir liste halindeydi ‘’ dedi ve ekledi. ‘’ Bu maddelerin içinde gençlerimizin kötü alışkanlıklarından kurtulması için Emniyet ve Kaymakamlık ile iş birliği yapıp güzel çalışmalar yapacağız, maddesi de vardı. Bende gençlerimizi hem şaka ile uyardım hem de gözdağı verdim bu güne kadar kimseye zarar vermedim kendi çocuklarıma bile bir fiske vurmadım. Zaten ben bu şekilde bir insan olsaydım bu zamana kadar çok tepki görürdüm. Bana açılan davadan çıktığımda gençlerimiz beni ‘’Muhtarımızın arkasındayız ’’diye sloganlarla karşıladı ‘’ dedi. Bunun haricinde Türkiye’nin ünlü avukatlarından, beni savunmak istediklerine dair telefonlar aldım.

Kandaz, daha sonra özel hayatına değinerek şunları dile getirdi;

“1991 yılında Türkiye güreş şampiyonluğum mevcut.''

Bir ara Google’da en teknolojik muhtar kimdir bulup tanışayım dedim karşıma ben çıktım. Google’dan “Teknolojik Muhtar” veya “O Muhtar” diye arattığınızda karşınıza ben çıkıyorum.”

Gündeme de değinen Kandaz: “Ak Parti teşkilatı olarak partinin temizlenmesi lazım. Partide kim paralel yok diyorsa en büyük paralel odur. Paralelciler her yerde var ama cennette yok.

Kandaz son olarak ben muhtarlığa milletime nasıl daha güzel hizmet edebilirim düşüncesiyle yola çıktım. Şükürler olsun ki şu ana kadar olumsuz tepkilerden fazla tebrikler geldi.” Dedi

 






 (Gamze Özçelik – İbrahim Halil Yalçınkaya)

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz