GENEL Haberleri Tümü

Tekkeliler Başbakan’a gitti!

Giresun Tekke Köyü Dernek Başkanı Mustafa Önal ve yönetimi Ankara’da Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Dernek yönetimi olarak Başkent’e düzenledikleri ziyaret turunda öncelikli olarak

 

hemşeri milletvekilleri olan Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’e giden Dernek Başkanı Önal ve yönetimi ardından yine Giresunlu olan İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ı makamında ziyaret ettiler. Dernek çalışmaları, Gebze ve Giresun ile ilgili ikili görüşmelerin yapıldığı bir toplantıda bir araya gelen dernek yönetimi ve vekiller daha sonra yemekte birlikteliğini sürdürdüler. Giresun Tekke Köyü Dernek Başkanı Mustafa Önal ve yönetimi Ankara’da Kocaeli Milletvekillerini de ziyaret etmeden dönmediler. İlyas Şeker,  Sami Çakır, Zeki Aygün  ve Cemil Yaman heyetin ziyaret turunun ikinci bölümündeki vekiller oldu.

BAŞBAKANA KİTAP VERDİLER

Giresun Tekke Köyü Derneği heyeti son olarak Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldiler.Dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi sunumunda bulunan Mustafa Önal ayrıca “Hacı Abdullah Halife Tekkesi” isimli kitabı da Başbakan Yıldırım’a hediye ettiler. Dernek Başkanı Mustafa Önal ziyaret turu ve diğer programlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Birkaç hafta içinde  Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde tüm Giresun ve Kocaeli  milletvekillerinin ve bürokratların da katılacağı kahvaltılı bir programı hayata geçirmek üzere start verdik. Köyümüzde düzenlenen Hacı Abdullah Halife Hazretlerini Anma Programı’nı daha profesyonel bir şekilde tanıtmak istiyoruz.” Dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz