EKONOMİ Haberleri Tümü

GEBKİM’de Kimyasal Teknoloji Günleri

GEBKİM TÜBİTAK BİRLİKTELİĞİ KİMYA SEKTÖRÜNÜ MASAYA YATIRACAK

 

Kocaeli-Gebze V Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi GEBKİM ile TÜBİTAK MAM Kimyasal Teknoloji Enstütüsü işbirliği ile düzenlenecek olan Kimyasal Teknoloji Günleri,  14 .12.2016 Çarşamba günü saat 12:00 de GEBKİM OSB Yönetim Merkezi Konferans salonunda yapılacak. Kimyasal Teknoloji Günleri lansmanına GEBKİM yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra bölgede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının yetkililerinin de katılmaları bekleniyor.

KATILIMCILAR RENK KATACAK

Yarın yapılacak olan etkinlikte GEBKİM Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, MAM KTE Müdürü Prof.Dr. Ülker Beker ve MAM Başkan yardımcısı Dr. İbrahim Bekar açılış konuşmalarını yapacaklar.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli İli Kimya sektörü hakkında, GEBKİM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doç.Dr. M.Şafak Türkay’da Kimya Sanayi ile araştırma kurumları ve Üniversitelerle işbirlikleri hakkında bir sunum gerçekleştirecekler.

Ar-Ge Reform paketleri, TÜBİTAK TEYDEB destekleri, MAM KTE Ar-Ge Kabiliyetleri konularında da konuşmaların yapılacağı Teknoloji günleri, katılımcıların soru-cevap şeklindeki görüşmeleri ve ardından düzenlenecek kokteyl le sona erecek. 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz