YAŞAM Haberleri Tümü

KOMEK Hız Kesmiyor!

Her gecen gün kendini yenileyerek yoluna devam eden KO-MEK kursiyerlere daha iyi eğitim vermek için istişare toplantısı düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan yapılması gerekenlerin en kısa sürede yapılacağının bilgisini verdi.

 

Hedefimiz KO-MEK’ı daha ileriye götürmek

Kurulduğu günden beri verdiği başarılı eğitimlerle adından söz ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları yeni dönemde başarı grafiğini daha yukarı çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor. Verdiği meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra birçok başarılı sosyal sorumluluk projeye imza atan KO-MEK daha geniş alanda daha çok kursiyere ulaşmak için çalışıyor. SEKA Park Otelde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan öncülüğünde yapılan toplantıya Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan ve KO-MEK Kurs Merkezi Yöneticileri katıldı.

KO-MEK’TE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı KO-MEK Kurs Yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Raşit Fidan hem Kurs Yöneticileri ile tanıştı hem de yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kurs idarecilerinin teker teker kurs merkezlerini anlattığı programda yeni dönemde daha iyi eğitim verebilmek için fikir alışverişinde bulunuldu. Kurs yöneticilerinin memnuniyetini ve eksiklerini aktardığı tanışma toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan yapılması gerekenlerin en kısa sürede yapılacağının bilgisini verdi.

HERŞEY KO-MEK İÇİN

KO-MEK’ın Kocaeli için ne kadar önemli olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Raşit Fidan,” bizim amacımız KO-MEK’ı bir adım daha ileriye götürmek bunun için tüm ekip olarak elimizden gelenin daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Göreve geldikten sonra geçmiş dönemlerde başlatılan projeler ve yeni projelerimizle KO-MEK için daha çok ne yapabiliriz diye çalışıyoruz. KO-MEK te üretilen kaliteli ürünleri değerinde alıcısına ulaştırmak için yeni bir çalışma yapıyoruz bu çalışma sayesinde kursiyerlerimiz isterse yaptığı ürünü satıp ekonomisine katkı sağlayabilecek” dedi.

KOCAELİ’NIN KÜLTÜR MARKASI OLACAK

Kocaeli’nin kültür markalaşması konusunda eksikleri olduğunu ifade eden Fidan, “Kocaeli’nde Kültür Markalaşması için çalışmalar yürütüyoruz. Yapılan çalışmalar sonrasında Kocaeli’nde unutulmaya yüz tutmuş; yemeklerimizi, müziklerimizi ve folklorik oyunlarımızı gün yüzüne çıkaracağız. Kocaeli için kültürel anlamda yapılacak birçok çalışmanın olduğunu da aktaran Fidan, yapılan yeni çalışmalarla artık bu kentinde bir kültürel marka değeri olacak” dedi. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda kurs yöneticileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Refik Sıla GÜVENÇ

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz