SPOR Haberleri Tümü

Kadınlar spora el attı!

Kentin Kadınları Platformu KENT-KA, KASKF Başkanı Murat Aydın ve KASKF yöneticilerini konuk etti. Toplantıda kadının spordaki yeri ve geleceği konuşulurken Kentin Kadınları Platformu Kurucu Başkanı Tuba Şensoy ve üyeleri fikirlerini ortaya sundu.


SPOR VE KADIN KONUŞULDU

Kentin Kadınları Platformu KENT-KA, KASKF Başkanı Murat Aydın ve KASKF yöneticilerini konuk etti. Kocaeli’de Kadın ve Spor konulu üzerine bir toplantı gerçekleştiren Kentin Kadınları Platformu KENT-KA, KASKF Başkanı Murat Aydın ile birlikte keyifli bir sohbete imza atarken ortaya oldukça renkli bir sohbet çıkmış oldu. Gebze Lamec Otel'de gerçekleştirilen toplantıda kadınların spordaki yeri ve geleceği konuşuldu.

FİKİRLER ORTAYA KONDU

Toplantıda kadınların spordaki yeri, kadınların spor konusunda bilinçlendirilmesi, günlük hayatta sporun önemi gibi konularda istişarelerde bulunulurken Kentin Kadınları Platformu Kurucu Başkanı Tuba Şensoy ve üyeleri ile bir araya gelen KASKF Başkanı Murat Aydın çok verimli bir toplantının gerçekleştiğini ve toplantıda oldukça güzel fikirlerin ortaya atıldığını kaydetti. Aydın, “Önümüzdeki günlerde güzel çalışmalar olacak” dedi. 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz