YAŞAM Haberleri Tümü

Elektrik Direğindeki Adamın Kimliği Belli Oldu

İzmit ilçesinde Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki elektrik direğinde yüksek elektrik akımına kapılan ve yaşamını yitiren vatandaşın kimliği belirlendi.

 BAŞİSKELE DOĞUMLU

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptıkları incelemelerde elektrik direği üzerinde 20-25 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi ile karşılaştı. Otopsi sonuçlarının ardından cesedin Mehmet Yavuz'a ait olduğu tespit edildi. 31 yaşındaki Başiskele doğumlu olduğu öğrenilen Mehmet Yavuz, Vezirçifliği Ulu Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kızköprü Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Bu arada Yavuz'un çeşitli suçlardan sabıka kaydının olduğu öğrenildi. 

27 bin voltluk yüksek akım

Yavuz’un daha önce kasten yaramla, açıktan hırsızlık, iş yerinden hırsızlık ve tehdit hakaret ve kamu görevlisine görevini yaptırmama gibi çeşitli suçlardan kaydının olduğu öne sürüldü. Yavuz’un enerji kablolarının yer aldığı direklerdeki topraklama hattının kablosunu kestikten sonra direkte kalan bölümünü de kesmek için direğe tırmandığı ve bu esnada 27 bin voltluk elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz