POLİTİKA Haberleri Tümü

Karaosmanoğlu, “Türkiye, en özgürlükçü ülkedir”

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez ve Derince STK’larında görevli kadın yöneticilerle buluştu. 16 Nisan Halk oylamasında kadının öneminden bahsetti.


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ve Derince ilçelerinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, kamu ve özel şirketlerde çalışan kadın yöneticilerle bir araya geldi. Birliktelikte bir konuşma yapan Karaosmanoğlu, “Toplumu yetiştiren kadınlarımızdır. Erkeği ve kadını ile insan değerlidir. Hayatı güzel yaşamak ve ilerlemek isteyen milletler kadınına değer vermek zorundadır” dedi.

 

“BİZİ HİÇBİRŞEY YILDIRMAMALIDIR”

Birliktelikte kendi gücünü bilmeyen, mutsuz ve huzursuz kadınların toplumda var olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Hepimizin sosyal sorumluluğu var. Toplumda hangi konuda bir dert varsa onu çözmeyi kendimize görev kabul ediyorum. Toplumun sağlıklı olmasında annenin rolü de çok büyüktür. Ruhun ve maneviyatın moral değerleri yüksek değilse bu da tehlikelidir. Bizi hiçbir şey  yıldırmamalıdır” diye konuştu.

 

“TÜRKİYE’DE Kİ DARBELER HEP DIŞ KAYNAKLIDIR”

Çanakkale ve Kurtuluş savaşında dedelerimiz şehit olmasaydı bugün bu topraklarda bizler olamazdık diyen Karaosmanoğlu, “Türkiye’de darbeler hep dış kaynaklıdır. 15 Temmuz’da bunlardan bir tanesidir. İslam coğrafyası bugün kan içerisinde. Akif’in dediği gibi medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavardır. İnsan öldürmeye harcadıkları paranın dörtte biri aç ve açıkta kalanlara harcansa kimse ne aç nede evsiz kalır” ifadelerini kullandı.

 

HER ALANDA GÜÇLÜ OLMALIYIZ”

Ecdadımızın medeniyetinde bütün milletlerin dini ve farklı özgürlüklerini teslim ettiğini de vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnsan haklarına ve özgürlüklerine bizlerden daha fazla değer veren bir millet yoktur. Siz bakmayın onların özgürlükçü söylemlerine. Türkiye ekonomide, üretimde, teknoloji de, insan haklarında velhasıl her alanda güçlü olmalıdır. Bunun yoluda 16 Nisan’da ki halk oylamasında Cumhurbaşkanlığına Evet demekle olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.


 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz