SPOR Haberleri Tümü

Birimlerarası Spor Şenliği futbol turnuvası ile başladı

Büyükşehir Belediyesi birimlerarası futbol turnuvasının il günü bol gollü maçlara sahne oldu.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Daire Başkanlıkları ve iştiraklerindeki personelini kaynaştırmak amacıyla bu yıl 11. düzenlediği Birimlerarası Spor Şenliği, Futbol Turnuvası ile başladı. Futbol turnuvasının ilk günündeki maçta Kılavuz Gençlik Spor ile KO-MEK takımları karşılaştı. Maçta Kılavuz Gençlik, rakibi KO-MEK’i 10-0 yendi.

 

VİNSAN TESİSLERİNDE OYNANDI

Seka Park Açık Futbol Sahası’nda oynanan maçı, Büyükşehir Belediyesi personeli ile birlikte Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi de izledi.

 

KILAVUZ GENÇLİĞİN BAŞARISI

Maçın ilk anlarından itibaren sahada Kılavuz Gençlik takımının ağırlığı hissedildi. Kılavuz Gençlik maçta rakibi olan KO-MEK’i 10-0 yendi. Başarılı takım, gösterdiği performansla profesyonel futbolculara adeta taş çıkarttı.

 

KAZANAN DOSTLUK

Ancak bu skora rağmen yeşil sahada kazanan dostluk oldu. Centilmenliği ile takdir toplayan KO-MEK takımı,  rakibi Kılavuz Gençlik takımını tebrik ederek, turnuvada başarılar diledi.

 

Öte yandan futbol turnuvası kapsamında oynanan diğer maçların skoru ise şöyle:

 

TAKIM İSİMLERİ

TAKIM İSİMLERİ

SKOR

SKOR

İZAYDAŞ B TAKIM

PARK BAHÇE VE YEŞİL ALANLAR

0

3

KENT KONUT

ULAŞIM PARK AŞ

1

12

İTFAİYE GEBZE

EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BŞK

5

2

SPOR ŞUBE

GÜVENLİK VİNSAN 2

2

2

KOMEK

KLAVUZ GENÇLİK SPOR

0

10

İTFAİYE İZMİT

ULTRA SAĞLIK

3

2

FEN İŞLERİ

ANTİKKAPI

0

8

BİLGİ İŞLEM

TİYATRO VETERAN

20

1

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler arası Spor Şenliği’nin bu yıl 11. düzenleniyor. Büyükşehir Ailesi’nin birlik ve beraberliğine anlam katan organizasyon 23 Mayıs Salı gününe kadar devam edecek.

 

DİĞER BRANŞLARDA MAÇLAR HAFTAYA BAŞLAYACAK

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde organize edilen Spor Şenliği futbol, masa tenisi, basketbol, satranç ve voleybol branşlarında yapılıyor. Masa tenisi, basketbol, satranç ve voleybol branşlarının maçları ise önümüzdeki hafta başlayacak.


Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz